Offroad coffee machine

Ние сме дистрибутор на Offroad Coffee, която е първата преносима еспресо кафемашина. Тя прави уникално кафе с изключителен каймак, благодарение на магнитната си крем дюза. Еспресо машината е малка, лека и много здрава като може  да се използва буквално навсякъде – с мотоциклет, автомобил, в лодка, в кемпер, край лагерния огън, дори вкъщи или в офиса. 

 

Offroad Coffee работи с прясно смляно кафе, кафе на дози и оригинални Неспресо капсули* (*с опционален адаптор, който се предлага отделно за закупуване). Разполага с нагревател за водата на 12 волта, който се включва в запалката на автомобила/мотора/лодката. Работи и с гореща вода налята директно в машината. Машината има и специално разработена водоустойчива и удароустойчива чантичка за съхранение с място за кафе, захар и бъркалки. 

 

Този продукт е разработван в България в продължение на повече от пет години от специалисти с почти 20-годишен опит с еспресо машините и кафето, за да достави върховното удоволствие от пиенето на ароматно еспресо навсякъде и по всяко време.